BMS-Travellers heeft in samenwerking met Panasonic, de Namibian Tourist Board en South African Airways een unieke actie: Bij boeking van een reis naar Namibië (ook in combinatie met andere landen) ontvangt u GRATIS een DMC-FZ300 camera (Geldig voor een pakketreis in 2019, inclusief internationale vluchten, minimum reissom van €3.500,- p.p., 1 camera per reisgezelschap). Op deze manier kunt u uw Afrikaanse avontuur perfect vastleggen!

Deze allround camera is uitermate geschikt voor uw reis naar Namibië. De lichtgewicht behuizing van de camera is stof- en spatwaterdicht, wat in de winderige woestijn zeker van pas zal komen.

De DMC-FZ300 beschikt over een hoogwaardige vaste Leica lens met een groot zoombereik van 25 tot 600 mm. Deze camera biedt tevens de mogelijkheid om uw reis op video vast te leggen in Full HD en in 4K beeldkwaliteit.

Geïnspireerd? Neem contact op met één van de BMS Traveller experts en laat u informeren over de vele mogelijkheden. | Telefoon +31 (0)85 04 10 400 | www.bms-travellers.nl | info@bms-travellers.nl