Ga bewuster op reis!  Op een Fair Trade reis houden wij extra rekening met lodges en excursies die mens-, dier- en milieuvriendelijk zijn. In het geval van een Fair Trade Holiday is minstens de helft van de accommodaties en excursies Fair Trade Certified.

Wij kunnen ook contacten met de lokale bevolking inplannen of een bezoek aan een van de projecten die wij ondersteunen. Fair Trade reizen kan op verschillende niveaus en kan uw reis verrijken!

Al onze reizen zijn maatwerk en op úw wensen afgestemd. Zo kunt u zelf het niveau van accommodaties en de route van de reis kiezen, de mate van comfort (luxe lodges, korte rijafstanden) en/of avontuur (4×4, kamperen, wildparken). Ook hebben wij zeer ruime ervaring met begeleide reizen.

Vraag Afrikaya Tours om een persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar advies en een offerte op maat.

Informeer naar de mogelijkheden voor Tanzania, Zambia, Malawi, Mozambique, Botswana, Namibië,  Zuid-Afrika, Mauritius en de Seychellen.

Aanbieding: € 50 p.p. korting op een Fair Trade reis.
Vraag een reisspecialist van Afrikaya Tours om een maatwerkofferte onder vermelding van KORTINGSCODE FAIR: info@afrikayatours.nl of bel +31 6 15 63 88 64 of +32 474 44 75 89. www.afrikayatours.nl