Deze avontuurlijke, speciale kampeersafari in Botswana kent jaarlijks maar één vertrekdatum (september) en heeft zich vanaf 2002 bewezen. Veel reizigers komen tot wel een vierde of vijfde keer terug om opnieuw en optimaal van de bush van Botswana te genieten.

U overnacht maar 3 nachten buiten de bush en de rest is een pure bushbeleving in optima forma. Op veel plekken verblijft u meerdere nachten waardoor u ter plekke veel meer gaat zien aan wildife en bijzondere momenten.

4 nachten Central Kalahari, 2 nachten Okavango Delta, 5 nachten Moremi, 2 nachten Savuti en 2 nachten Chobe staan op het programma en u overnacht met maximaal 12 reizigers op speciale plekken in de bush.

Samen met een goede en professionele gids en in de beste safariauto voor dit soort safari’s, gaat u tijdens lange game drives op zoek naar mooie momenten die u zich nog lang zult herinneren.

Als u optimaal in de bush wilt genieten en bijna drie weken tussen de wilde dieren wilt leven? Dan is deze avontuurlijke kampeersafari in Botswana beslist iets voor u!

Na deze ervaring is de kans groot dat u nog een keer terug wilt. Net als veel anderen.

Meer informatie: Going Africa Safaris | www.goingafrica.com | paul@goingafrica.com | Tel: +31 (0)572-367950