‘Wanneer je het “hogerop” wilt zoeken en van een bijzondere en actieve uitdaging houdt, dan wacht Tanzania op je. Met de beklimming van Mount Kilimanjaro, met 5.895 meter de hoogste alleenstaande berg in Afrika, maak je een unieke en uitdagende tocht. Afhankelijk van de route kun je ongeveer een week genieten van de natuur, de verschillende landschappen en klimaatzones, het uitzicht en het avontuur. Slapen in een tent, de hele dag in de frisse lucht en iedere dag hoger en hoger wandelen, richting Uhuru Peak, de top van de Kilimanjaro.

Wanneer je deelneemt aan onze EXPEDITIE KILIMANJARO kun je kiezen uit verschillende routes. Wij adviseren je graag welke route bij jou past, maar begeleiden je ook vanuit Nederland met de noodzakelijke voorbereiding. Want voor ons staat één ding bovenaan … verantwoord de top bereiken.

Wij hebben Mount Kilimanjaro zelf meerdere malen beklommen. Tanzania is onze grote passie en we willen deze met zo veel mogelijk avonturiers delen.

Na de beklimming oftewel de inspanning is er tijd voor ontspanning en beloon je jezelf met een safari met game-drives door Tarangire National Park, de Serengeti, de Ngorongoro Crater, Lake Manyara en meer? De mooiste gebieden om dieren te spotten waar je als kind al van droomde. En wederom kun je genieten van al het moois dat Tanzania je allemaal te bieden heeft. Of ga je liever naar Zanzibar voor rust, zee, strand en het historische Stone Town?

Iedere combinatie is mogelijk, maar én/én is natuurlijk een TOP ervaring. Gewoon doen. Zet Expeditie Kilimanjaro op je bucket-list, ze is het waard!’

Team Naerebout, Naefrica Expeditions & Safaris

Check it out: www.naefrica-expeditions.nl