BijzonderAfrika streeft naar de ultieme reis; de vijfsterren reisbelevenis! We laten de reiziger kennismaken met de unieke locaties in Zuidelijk en Oost-Afrika waarbij u verblijft in kleinschalige accommodaties.

We brengen u naar bijzondere plekken. Hoe die plekken eruitzien? Dat hangt natuurlijk af van uw reiswensen en de gewenste luxe. Geen enkele reis die wij voor onze klanten maken is hetzelfde, echt maatwerk dus! Met een kantoor in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we u graag voor, tijdens en na de reis.

Wilt u niet zelf rijden? Wij maken gebruik van vaste, vertrouwde privéchauffeurs. In Oost-Afrika bieden wij deze service altijd aan, maar veel klanten vinden het ook prettig om in bijvoorbeeld Zuid-Afrika relaxed met eigen chauffeur te reizen.

BijzonderAfrika.nl voor reizen naar: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Mozambique, Zimbabwe, Zambia, Kenia, Tanzania en Oeganda.

AANBIEDING: Als lezer van OOG VOOR AFRIKA ontvangt u € 100,- korting per persoon bij een geboekte reis (dit geldt niet voor vluchten).

Kijk voor meer informatie op www.bijzonderafrika.nl of neem contact met ons op voor een vrijblijvende reisinspiratie:

info@bijzonderafrika.nl
+31 (0) 85 130 2979