Prachtige fly-in safari naar de mooiste parken van Zambia: het Kafue National Park en het South Luangwa National Park. U gaat hier met professionele gidsen op zoek naar de grote verscheidenheid aan wilde dieren: wildebeesten, impala’s, zebra’s, waterbokken, enzovoorts. Maar er leven ook vele roofdieren, zoals leeuwen, cheeta’s en luipaarden. Misschien komt u zelfs wilde honden tegen … South Luangwa staat vooral bekend vanwege de wandelsafari’s; nog steeds de beste manier om de wildernis ter verkennen.

In beide parken onderneemt u vele activiteiten: ochtend- en middag game drives en wandel- en bootsafari’s, altijd onder begeleiding van professionele gidsen. U kunt ook gaan vissen of een bezoek aan een lokaal dorp brengen.

Na de safari’s vliegt u naar het prachtige eiland Likoma in het midden van Lake Malawi. Tijdens uw verblijf in het romantische Kaya Mawa, oftewel ‘Misschien Morgen’, kunt u heerlijk relaxen op het strand of in de spa, gaan snorkelen, duiken of andere watersporten doen.

Kijk voor meer informatie over deze reis op bms-travellers.nl of neem contact op met een van de experts van BMS-Travellers en laat geheel vrijblijvend een reisvoorstel maken: info@bms-travellers.nl of 085-04 10 400