Het horeca-echtpaar Damiano en Belinda D’Alba steunt al vele jaren diverse maatschappelijke projecten in Zuid-Afrika. In 2018 startten zij een nieuwe onderneming samen met de Zimbabwaanse sommelier Pardon Taguzu : African Wines met als motto “Enjoying Wine & Giving Back”.

Zij ondersteunen met veel passie het werk van de Health Promoters in Nederland onder leiding van Harold Robles. Hun bezoek aan de diverse projecten in de townships Khayelitsha, Mfuleni en Kayamandi maakte enorm veel indruk. “We hebben ervaren wat de Health Promoters betekenen voor de communities. De passie en inzet van de mensen van Health Promoters voel je bij elk project! Mooi is ook, dat er overal intensief wordt samengewerkt met andere initiatieven: weeshuizen, sportverenigingen, kinderopvang en scholen.” aldus Damiano en Belinda.

Begin dit jaar ontmoetten zij Malmsey Rangaka, bestuursvoorzitter van Health Promoters South Africa en eigenaresse van M’hudi Wines in Stellenbosch. De gemeenschappelijke passie voor het verbeteren van de leefomstandigheden en met name de hygiëne in communities in Zuid-Afrika zorgden direct voor een bijzondere klik.

Malmsey en haar man ontwikkelden speciale wijnen voor de Health Promoters; Harold’s Cape Knight. De naam zegt het al; het is een eerbetoon aan oprichter en voorzitter van de Health Promoters Nederland Harold Robles. Er werden vier varianten uitgekozen; een Chenin Blanc, een Cabernet Sauvignon, een Pinotage en een prachtige Blend. Deze bijzondere wijnen, waarbij een deel van de opbrengst van elke fles naar de Health Promoters gaat, zijn nu exclusief verkrijgbaar in Nederland! U kunt genieten van deze wijn EN bijdragen aan het welzijn van uw medemens in Zuid-Afrika.

Bestel direct

 

STEUN DE HEALTH PROMOTERS!

Van elke fles Harold’s gaat €1,50 naar dit prachtig goed doel, bij bestelling van 6 flessen dus maar liefst €9,00!” Bovendien worden bestellingen vanaf €75,- gratis thuisbezorgd.

Bestel deze heerlijke wijn, geniet ervan en geef tegelijkertijd wat terug aan de communities in Zuid-Afrika!

www.healthpromoters.co.za