Onze partner Charme hotel organiseert een aantal geweldige Wildavonden waar u kunt genieten en uiteraard onze stichting, ambassadeurs en vrijwilligers kunt ontmoeten.

In een stoere buitenlocatie op de Veluwe geniet u van de gerechten, cocktails, Glühwein, of een goed glas wijn of bier. De culinaire brigade geeft een masterclass op één van onze BBQ’s en geven het podium aan één van onze producenten. Ondertussen geniet u van de jagers die meer over ‘het wild’ vertellen. Uiteraard hoort daar een drankje, heerlijke gerechten en natuurlijk de Marshmallows en Vuurkorven ook bij. Er is een bierproeverij, wijnproeverij en foodmarket waar u alle heerlijke gerechtjes voor thuis ook kunt kopen.

Health Promoters tijdens de wildavonden
Tijdens deze avonden zijn we aanwezig met onze bijzondere geschenken zoals de Harold’s wijn, de shawl van de bekende haute couterier Ronald Kolk en de armbanden die gemaakt zijn door vrouwen in de townships. Uiteraard vertellen we u ook over ons werk in Afrika en welke resultaten wij al bereikt hebben met preventie van ziektes door gezondheidseducatie.

Charme Hotels staan achter de missie van de Health Promoters omdat het voorkomen van ziektes het belangrijkste is voor een gezond bestaan.

Tijdens dit event zullen verschillende Goodwill Ambassadeurs van de Health Promoters deelnemen zoals Klaas Wilting, Koert-Jan de Bruijn, Ramon Beuk, Olga Commandeur en velen andere.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de Charme Wildavonden neem contact op met: info@oranjeoord.nl of via 055-519 1227