Maar liefst 26 BN’ers verleenden hun steun aan de Health Promoters, een organisatie die in Zuid-Afrikaanse townships mensen wijst op het belang van goede hygiëne om potentieel dodelijke besmettelijke ziekten te voorkomen.

Op vrijdag 14 juni brachten zij op golfclub Kleiburg in Brielle, die belangeloos de baan beschikbaar stelde, ruim € 15.000 euro bijeen voor het goede doel.

Ondernemingen en organisaties konden voor deze golfdag een ‘flight’ kopen voor vier personen. Eén van deze vier personen is een Bekende Nederlander. De netto-opbrengst van de flights gaat naar de Health Promoters.

Actrice Willeke van Ammelrooy had de eer de eerste afslag te mogen doen. Daarna togen maar liefst 26 flights de baan in om hun vaardigheden te tonen. Complete missers, waarom de BN’ers gelukkig hartelijk konden lachen, werden afgewisseld met prachtige slagen.

De belangrijkste ‘target’ was deze dag echter niet de hole, maar geld bijeenbrengen voor het goede doel. De werkelijke winnaar van het toernooi was dan ook Health Promotion South Africa Trust, dat op deze manier geld bijeenbracht voor het goede doel in Zuid-Afrika en nu weer honderden Health Promoters kan opleiden.

Op de baan stonden ook kraamjes met hapjes en drankjes zoals Africain Wines.

Doe jij mee in 2020?

Maar nu komt alweer het 4e golf4health event er aan. En we hebben een datum gevonden hoor. Het is geworden …. 19 juni 2020 !!
Schrijf het op in je agenda of meld alvast aan via de onderstaande link.
https://www.golf4health.nl/aanmelden/