Kaapstad, het wijngebied en de Tuinroute zijn inmiddels bij iedereen wel bekend. Dat is te merken aan de drukte. Het leuke is dat zo’n ontwikkeling van alles in werking zet. Onbekende dorpen en natuurgebieden ontwikkelen zich. Nieuwe activiteiten en bijzondere accommodaties komen op.

Zo zijn wij al een tijdje hernieuwd fan van Walker Bay waar het overbekende Hermanus en Gansbaai walvisliefhebbers trekken. Hermanus is inmiddels uit z’n voegen gegroeid, maar andere dorpjes komen in het kielzog op zoals Kleinmond & Betty’s Bay waar prachtige wandelroutes mogelijk zijn, paardrijden op het strand of kanovaren tussen zeehondjes. Overnacht eens in een van de nieuwe zeer verrassende (zelfcatering) ecolodges waar duurzaam én comfort samen gaan. Een eye-opener!

Voeg daar een paar nachtjes glamping aan toe in een van de Africamps waar kinderen zich uitermate goed vermaken, of denk eens aan drie nachten wandelsafari (minimumleeftijd is 12 jaar) vanuit simpele maar toch comfortabele flycamping–tenten. Gaat u voor een heldere sterrenhemel dan nemen we u graag mee naar een fantastische natuurlodge in de Karoo.

Duurzaam én leuk is de nieuwe cheetahopvang aan de rand van het wijngebied waar je een dagje als vrijwilliger mee kunt lopen. Geen knuffelfarm (natuurlijk), maar geweldig voor elke dierenliefhebber.

Meer info en boeken: https://gemsbok.nl/de-reizen/zuid-afrika/kaapse-reis/#tab16

 

Aanbieding: van ons krijgt u 2 uur kanovaren tussen de zeehondjes cadeau als u OOG vermeldt bij uw boeking.