Wilt u de natuur écht ervaren? Dan is een safari met Golden Africa Mobile Camp de uitgelezen keuze. U gaat op safari in de mooiste en meest gevarieerde landschappen van Afrika, met een overvloed aan flora en fauna, van de weelderige Okavango Delta en Chobe National Park tot de Kalahari woestijn en de maanachtige Makgadikgadi zoutpannen.

Golden Africa is een exclusief mobiel luxe tentenkamp met gemeubileerde tenten, een eigen chef-kok, kamppersoneel, voertuigen voor uw eigen gebruik en natuurlijk uw eigen privé gids. Tot de activiteiten behoren onder meer game drives, boottochten, nachtelijke tochten en begeleide wandelingen.

Alle tenten hebben comfortabele bedden en een en-suite badkamer met een toilet en een douche (‘bucket shower’). Voor de avonden is LED verlichting beschikbaar.

De lunch in de mess tent en het diner onder de Afrikaanse sterrenhemel (3 gangen) worden geserveerd door ervaren en vriendelijk kamppersoneel. Gedurende de hele dag zijn in de volledig ingerichte bar koude drankjes, thee, koffie en drinkwater beschikbaar.

Golden Africa Mobile Camp kan privé geboekt worden vanaf 4 personen. Kijk voor meer informatie over Golden Africa en Botswana op www.bms-travellers.nl of neem contact op met een van de experts van BMS-Travellers en laat geheel vrijblijvend een reisvoorstel maken: info@bms-travellers.nl of 085-04 10 400