Doe mee met het tweede Golf4Health event op Golfbaan Kleiburg, op 22 juni 2018

Stichting Vrienden van de Health Promoters Zuid-Afrika organiseert voor de tweede keer een uniek golfevenement waarbij er in elke flight een bekende of bijzondere Nederlander meespeelt. Een geweldige kans om op deze prachtige golfbaan met uw zakelijke relaties of vrienden te golfen en van gedachten te wisselen met mensen uit de wereld van sport, politie en entertainment. Golf samen met bijvoorbeeld Aron Winter, Mariska van Kolk, Willy en René van de Kerkhof, of wat dacht u van voormalig wereldkampioen tennis Tom Okker? Of de televisie-kok Ramon Beuk, of Piet Schrijvers, of voormalig politieman, Klaas Wilting, of de bekende Belgische tennissters Sabine Appelmans en Dick Norman en nog vele anderen. Zij ondersteunen allemaal de gezondheidseducatieve projecten van de Health Promoters.

Het arrangement
Een flight voor 3 personen kost € 750,-, maar u kunt zich ook als één persoon inschrijven voor € 250,-. Aan elke flight wordt een bekende Nederlander toegevoegd.

Het bedrag is inclusief ontvangst met koffie en gebak, lunchpakket, aangeklede borrel, snack met drankje op de baan en diner.

GOLFCLUB KLEIBURG ROEPT HEALTH PROMOTERS UIT TOT GOEDE DOEL 2018

De Missie van de Health Promoters: De missie van de Health Promotion South Africa Trust (HPSA) is om gratis gezondheidseducatie te verstrekken aan mensen die in kwetsbare gemeenschappen in Zuidelijk Afrika leven. Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft HPSA jaarlijks tussen de 15.000 en 20.000 mensen van basis gezondheidseducatie voorzien. Volwassenen, jongeren en kinderen wonen workshops bij waar zij essentiële informatie krijgen en praktische vaardigheden leren over hoe zij ziektes kunnen voorkomen en gezond(er) kunnen leven. Er zijn plannen om deze methode zo snel mogelijk aan andere gemeenschappen in andere Afrikaanse landen en daarbuiten aan te bieden. Health Promoters is een bijzondere organisatie die in 2016 nog de waardering van president Barack Obama ontving.

Meer informatie over de golfdag vindt u op: www.golf4health.nl. Voor meer info over Health Promoters, ga naar www.healthpromoters.co.za