Een praatje met Tom Okker, een balletje slaan met Willem Hanegem, een kop koffie drinken met de voetbalbroers Van der Kerkhof: Het kan allemaal in Brielle tijdens de Golf4Health-dag op 14 juni 2019. Dit is uw kans om met BN’ers zoals Willem van Hanegem, Tom Okker of de voetbalbroers Van der Kerkhof een balletje te kunnen slaan!

Eten en golfen
Op 14 juni 2019 staat golfclub De Kleiburg in Brielle weer in het teken van de Health Promoters. U wordt ontvangen met een heerlijk bakje koffie met een zoete of hartige versnapering. Aan het einde van de ochtend ontvangt u een luxe lunchpakket en gaat u samen met de BN’ers de baan op. Aan het einde van de middag haalt de organisatie u binnen met een drankje en lekker snackjes. Nadat u weer bijgekomen bent van de intensieve dag, genieten we met elkaar van een heerlijke Zuid-Afrikaanse Braai en sluiten de dag af.
Waarom is Golf4Health zo belangrijk?
Naast de BN’ers die al tientallen jaren bekend zijn vanuit de sportwereld of televisie proberen de Vrienden van de Health Promoters ook de die BN’ers erbij te halen die nu bekend zijn. “Het is toch geweldig. Met een dagje golfen help je de mensen die het moeilijk hebben in de townships in Zuid-Afrika. Ik ben echt onder de indruk van wat de Health Promoters doen.” – Koert-Jan de Bruijn.
Ook oud- politiecommissaris Klaas Wilting, al jaren ambassadeur, was van de partij: “Waarom ik ambassadeur van Health Promoters ben? Omdat ik mij wil inzetten voor betere gezondheidszorg in Afrika door het nemen van preventieve maatregelen.”

Of wilt u liever supporten?
Ook bezoekers zijn van harte welkom! Wilt u uw geliefde, familielid of kennis aanmoedigen of toch de kans krijgen om Koert-Jan de Bruijn in actie te zien? Dat kan natuurlijk ook! Tegen een kleine vergoeding kunt u de golfers komen aanmoedigen. Er staan allerlei kraampjes om lekker eten en drinken te halen. Hier moet natuurlijk wel voor betaald worden?.
Een flight voor drie personen kost €750 en is inclusief een heerlijk diner, hapjes en drankjes en het luxe lunchpakket. De flights zijn ook per persoon beschikbaar voor het bedrag van €250. Als u een flight koopt, komt u in het team bij een BN’er.

Wilt u na het lezen van dit artikel meedoen? Dat kan! Ga naar https://www.golf4health.nl aanmelden/ en meld u aan!