Stichting Vrienden van de Health Promoters organiseert voor de tweede keer een uniek golfevenement waarbij er in elke flight een bekende uit Nederland of België meespeelt.
Een geweldige kans om op deze prachtige golfbaan met uw zakelijke relaties of vrienden te golfen en van gedachten te wisselen met mensen uit de wereld van sport, politie en entertainment. Golf samen met bijvoorbeeld bekende uit de voetbalwereld; Aron Winter, Willy en René van de Kerkhof, Piet Schrijvers, de bekende Belgische voetballer Yves Soudan, Musicalster Mariska van Kolk, TV kok Ramon Beuk, voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting, voormalig atleten Olga Commandeur en Nelli Cooman.

Naast deze bekende mensen mag Stichting Vrienden van de Health Promoters ook de Zuid-Afrikaanse Ambassadeur in Nederland Z.E. Bruce Koloane verwelkomen op de golfbaan.
Voorzitter Veronica Buitenhuis Sityo vertelt trots: “Doordat deze celebraties onze stichting ondersteunen kunnen we een mooi evenement organiseren voor mijn land en kunnen we de bewoners uit de township voorzien van gezondheidseducatie. Jaarlijks krijgen zo’n 20.000 mensen een workshop zodat ze weten hoe ze eenvoudige ziektes kunnen voorkomen”.
Veronica weet als geen ander hoe belangrijk het werk van de Health Promoters is. Zij is sinds vorig jaar voorzitter van de Stichting Vrienden van de Health Promoters en komt oorspronkelijk uit de omgeving van de Oostkaap.

De Health Promoters ontvingen in 2016 de waardering van President Barack Obama. De Stichting Vrienden van de Health Promoters is in het bezit van de ANBI status.

Het arrangement voor 22 juni
Een flight voor 3 personen kost € 750,= en u kunt u ook als één persoon inschrijven voor € 250,=. Aan elke flight wordt een bekende Nederlander toegevoegd. Dit is inclusief ontvangst met koffie en gebak, lunchpakket, aangeklede borrel, snack met drankje op de baan en Afrikaanse Braai. Daarnaast krijgt u, bij het afnemen van een flight een aantal extra mogelijkheid om meer promotie voor uw bedrijf te maken. Meer informatie vindt op www.golf4health.nl.

Er zijn nog maar enkele flights beschikbaar: ga snel naar www.golf4health.nl

 

Foto: Olga Commandeur