Wat: South African Road Trip: Celebrating Life

Feestelijke uitbundigheid en intieme songs

Altijd al een rondreis door Zuid-Afrika willen maken? Grijp dan nu je kans! Het bekende Khayelitsha United Mambazo Choir, uit de townships van Kaapstad, neemt je aan de hand van thema’s als identiteit, taal en afkomst mee naar het échte Zuid-Afrika. Samen met twee hemelse zangeressen en award-winnend hiphopkunstenaar Jitsvinger, bezorgen ze je een brede glimlach én kippenvel.
South African Road Trip: Celebrating Life is een voorstelling met poëzie, zang, dans en prachtige videobeelden. De cast voert je mee langs de Westkaap en laat een prachtige mix zien van verschillende culturen en bevolkingsgroepen die hier naast elkaar leven. Xhosa, Zulu, Afrikaans, Afrikaaps en Engels: wat zijn de verhalen van de mensen die deze talen spreken?

“South African Road Trip heeft naast hoge amusementswaarde ook diepgang, waardoor we echt in contact worden gebracht met de Afrikaanse cultuur. Er is namelijk meer in Zuid-Afrika dan de Big Five en de Tafelberg” – Inge Bos, producent

Waar: Leidse Schouwburg in Leiden (20.15 uur)
Wanneer: 6 maart 2017

Wat kun je winnen? OOG VOOR AFRIKA mag 2 première pakketten verloten onder de inzenders. Een pakket bestaat uit twee toegangskaarten voor de voorstelling van 6 maart, een cd en gratis drankjes.

Hoe winnen? Stuur een mail o.v.v. South African Road Trip naar info@mw-media.nl
Vermeld in die mail ook je postadres zodat je de cd thuisgestuurd krijgt.

Natuurlijk zijn wij er ook!
Alvast een voorproefje: https://youtu.be/l3FCnS1CEd8

South african road trip