Aanbieding voor de lezers van OOG VOOR AFRIKA: bij een boeking van 4 nachten is de vierde nacht gratis.

Puur natuurschoon, passie voor natuur- en wildlife beheer, de mensen die er werken, en participatie in lokale projecten.Dat is waar het bij Koro River Camp in het ongerepte Tuli Block in Botswana om draait, het ademt de wow-factor voor de echte Afrika liefhebber.

Waarom Koro River Camp?
De lodge ligt op een van de mooiste locaties in Botswana in het nog ongerepte Tuli Block, een historisch landschap met ruige bergen en uitgestrekte vlaktes, doorkruist door de machtige Limpopo River met dichte rivierbossen. Dit gebied is het thuis van een unieke luipaardpopulatie en heeft, bewezen, de grootse bruine hyena-dichtheid in Afrika. Daarnaast vind je er grote kuddes olifanten en elanden.

De gasten genieten gegarandeerde privacy omdat er met slechts drie gameviewers in een gebied van meer dan 10,000 hectares wordt gereden. Daarnaast staan de master bedroom tented suites ver uit elkaar, en hebben elk een eigen plunge pool.

Participeren en leren
Participeer met de (Nederlandse) researcher en ga de bush in om meer te leren over luipaard en hyena, slaap romantisch onder de sterren en ga op ontdekkingstocht tussen de overblijfselen van oude beschavingen. Klim in een baobab en begrijp dan pas hoe groot ze zijn. Maak een spectaculaire wandel safari: twee uur of twee dagen? Daarnaast worden er ook schilder safari’s, Leadership Trails en Ranger cursussen georganiseerd.

The Africa Experience
Door je verblijf in het luxe Koro River Camp of Koro Island Camp tented lodges beleef je het echte Afrika en draag je bij aan de toekomst van dit gebied en de missie van Stichting Timbo Afrika:

  • Het creëren en openstellen van corridors waardoor het grote wild beter kan migreren.
  • Het creëren van banen voor jonge lokale mensen in natuurbeheer en daaraan gerelateerd toerisme.
  • Het beschermen en herintroduceren van bedreigde diersoorten, zoals de neushoorn en zeldzame antilopes.

Boekingen en informatie
www.the-africa-experience.com