EEN IDYLLISCH TOEVLUCHTSOORD MET VREDIGE VIJVERS EN INHEEMS BOS

De onder architectuur gebouwde lodge is een balsem voor de ziel met zijn lichte en luchtige ruimtes en vijvers vol waterlelies die de bergen en de natuurlijke schoonheid rondom weerspiegelen. Lily Pond Country Lodge ligt vlak bij het Tsitsikamma National Park en op 20 minuten rijden van Plettenberg Bay.

Een ideale uitvalsbasis voor golf- en natuurliefhebbers, met de stranden en inheemse bossen met wandelpaden in de buurt. Ontspan op het dek bij het zwembad, geniet van een massage of staar gewoon door de brede schuifdeuren van je ruime luxe suite naar het uitzicht op waterlelies en een uitbundig vogelleven. Elke avond wacht je een heerlijk diner fusion style dat al naar gelang het weer binnen of buiten wordt geserveerd.

Speciaal voor lezers van OOGVOOR AFRIKA: bij verblijf van minimaal 3 nachten een gratis 3 gangen menu op de dag van aankomst.

Lilipond Country Lodge, Tel: +27 (0)44 534 8767 • Cell: +27 (0)82 746 8782 • info@lilypond.co.za www.lilypond.co.za, R102 Natures Valley Road, The Crags, Western Cape, South Africa