18-daagse selfdrive in het spoor van Mandela en Christo Brand

Christo Brand is de beste gids die je kunt denken als je in de voetsporen van Nelson Mandela wilt lopen. BMS-travellers heeft hem bereid gevonden onderdeel uit te maken van een unieke reis waarbij u plaatsen bezoekt die een grote betekenis in het leven van Nelson Mandela hadden. Daarnaast reist u ook langs highlights in Zuid-Afrika, zoals Stellenbosch, Sani Pass en de ongerepte Wild Coast. In het Sibuya Game Reserve maakt u samen met een gids een aantal game drives in een safarivoertuig, op zoek naar de Big 5.

Met Christo bezoekt u belangrijke plaatsen in Kaapstad, plekken die anders niet voor toeristen toegankelijk zijn. In King Williams Town bezoekt u het monument voor Steve Biko, natuurlijk gaat u naar Qunu, het dorp waar Nelson Mandela opgroeide, waar hij een huis bouwde om zijn laatste jaren te slijten, kijkend over de glooiende heuvels en waar hij ligt begraven. U brengt ook een bezoek aan het Nelson Mandela Museum.

In Howick gaat u naar de plek waar Mandela op 5 augustus 1952 werd gearresteerd vanwege zijn activiteiten tegen de apartheid. In Johannesburg bezoekt u Liliesleaf Farm, waar vroeger het ANC geheime bijeenkomsten hield. U brengt tevens (natuurlijk) ook een bezoek onder leiding van een gids aan Soweto, Het Nelson Mandela House aan Volakazi Street, het Hector Pieterson Memorial en Constitution Hill.

Deze unieke reis door het Zuid-Afrika van Nelson Mandela kost vanaf € 3720,- p.p., gebaseerd op gebruik van een tweepersoons kamer, exclusief buitenlandse vluchten. Dagelijks vertrek mogelijk.

Kijk voor meer informatie over deze reis op www.bms-travellers.nl/nl/mandela-tribute-tour

U kunt ook geheel vrijblijvend een persoonlijk reisvoorstel aanvragen.

Tel: +31 (0)85 04 10 400