Net buiten safarihoofdstad Hoedspruit verrijst het eerste ‘Radisson’ branded hotel in Zuid-Afrika. Het 138 kamers tellende Radisson Safari Hotel biedt een spectaculair uitzicht op de Drakensbergen en is gelegen in het hart van het Lowveld, dichtbij het wereldbefaamde Kruger National Park (Orpen Gate), de Blyde River Canyon en de Panoramaroute.

In het hotel komt een Amani Health Spa, een restaurant dat de hele dag open is met een internationale keuken, een bar, koffielounge, een poolbar, twee zwembaden, een gym, kid’s club, een manage en lapa.

Het hotel wordt het eerste 4,5- sterren hotel in de regio en is gericht op zowel de zakelijke als de vakantiemarkt. Gasten kunnen in het hotel genieten van 5-sterren kwaliteit en comfort, tegen een 4-sterren prijs. Het hotel zal hierdoor, in combinatie met de unieke locatie, een zeer gewilde bestemming worden.

Een unieke investeringsmogelijkheid voor particuliere beleggers in één van de snelstgroeiende safari locaties van Zuid-Afrika’

Het klinkt met het gesloten luchtruim nog als een droom. Maar een die binnen twee jaar werkelijkheid gaat worden. De Nederlander Gerrit Jan van der Grijn is eigenaar en drijvende kracht achter dit prestigieuze project. ‘Het feit dat de Lockdown inging net nadat wij waren begonnen met de bouw kwam hard aan. Inmiddels is de bouw weer gestart en hebben we enorm veel werk verzet met onze architecten, consultants en engineers. Hierdoor zijn alle definitieve bouwtekeningen gereed en is ook onze interieurarchitect al ver op weg met het conceptuele design voor zowel de kamers als de publieke ruimtes. De geplande opening is april 2022 en vooralsnog blijft dat zo. Wij zijn ervan overtuigd dat tegen die tijd iedereen weer volop zal reizen, waardoor de bezettingsgraad van het hotel wellicht bij opening hoger zal zijn dan onder normale omstandigheden het geval zou zijn geweest.’

Je eigen hotelkamer
De Lowland Group biedt je nu een unieke kans om eigenaar te worden van een hotelkamer in een Radisson Hotel met een hoog gegarandeerd rendement.

Uniek is dat het nu ook voor individuele/particuliere beleggers mogelijk is om deel te nemen in een Radisson Hotel hetgeen meestal alleen is weggelegd voor grote investeringsmaatschappijen.

Bij deelname in dit project wordt iedere investeerder eigenaar van de hotelkamer, als bij een appartement, maar zonder dat daar beslommeringen bijkomen. De Radisson Hotel Group draagt zorg voor de algehele operations van het hotel, heeft de verplichting om onderhoud te plegen en zo nodig na verloop van tijd te renoveren dan wel het interieur te upgraden.

Naast een zeer aantrekkelijk rendement, tot meer dan 14% (*) gegarandeerd gemiddeld per jaar over het eigen geïnvesteerde vermogen, bieden wij een terugkoopgarantie (naar keuze na 7 of na 12 jaar) en is er een regeling omtrent eigen gebruik van uw kamer. Een belegging in dit project biedt interessante fiscale voordelen. Je kunt al investeren vanaf € 50.000,- (bij 50% financiering).

* bij 50% financiering van het geïnvesteerd bedrag

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met

Gerrit Jan van der Grijn

info@lowland-group.com
www.lowland-group.com

Voor een impressie van Radisson Safari Hotel Hoedspruit kijk hier:

Het Radisson Safari Hotel Hoedspruit zal dezelfde luxueuze sfeer uitstralen als de naastgelegen villa’s van Zandspruit Bush & Aero Estate.