In woord en beeld, tekst, dans en zang nemen het fameuze Khayelitsha United Mambazo Choir en Jitsvinger, ondersteund door twee geweldige zangeressen die tevens zorgen voor muzikale ondersteuning en ‘de danspassies’ je mee op een culturele trip door de Westkaap, maar vooral door de cultuur van Zuid-Afrika. Weet je nog: Rainbow Nation?
De voorstelling is energiek, positief, indrukwekkend, snel en bij vlagen ook humoristisch. Je verlaat lachend de zaal. Zo mooi kan theater zijn, zo bijzonder kan een land zijn.

Vijf jaar geleden
Vijf jaar geleden lanceerden wij ons tijdschrift dat destijds OOG VOOR ZUID-AFRIKA heette. Op die lancering, in de Engelenburg in Brummen namen de mannen van het Khayelitsha United Mambazo Choir het eerste exemplaar in ontvangst. Kijk maar: https://youtu.be/xW8fJRLfwKQ

En nu, alweer vijf jaar later staan ze er weer. Met weer een prachtige South African Road Trip. Een aanrader die je wat ons betreft moet gaan zien. Klik op de banner op onze homepage of ga naar www.southafricanroadtrip.nl voor de speellijst en kaartverkoop.

Magische avond

Foto’s: Raymond van Olphen