Deze reis bestaat uit een compacte safari met alle hoogtepunten van Tanzania, in combinatie met een paar dagen heerlijk relaxen op de witte stranden van Zanzibar!

Tijdens deze safari bezoeken jullie onder andere Tarangire National Park. Dit park staat vooral bekend om haar reusachtige baobabbomen en grote groepen olifanten.

Ook bezoeken jullie in dit programma 2 dagen Serengeti National Park, wellicht het meest indrukwekkende landschap dat je ooit hebt gezien. Vele natuurfilms zijn hier opgenomen. Vanuit een luxe safaritent luister je naar de verre brul van een leeuw of het blaten van de kudde van de grote trek terwijl je langzaam wegdroomt.

In deze reis is de Ngorongoro Crater misschien wel de meest bijzondere plek. Nergens ter wereld vind je zo veel wilde dieren op zo’n een kleine oppervlakte. Bovendien is de krater het thuis van de zeldzame zwarte neushoorns.

Na al deze geweldige indrukken is het ontspannen geblazen. Stap uit de safari jeep het vliegtuig in, en kom aan op de hagelwitte stranden om nog een paar dagen te genieten van het prachtige Zanzibar!

Deze reis kun je boeken bij Tanzania Specialist vanaf: €1876,-

Voor meer informatie en mogelijkheden: www.tanzaniaspecialist.com

Tel: +31 (0)174 35 2016 Email: info@tanzaniaspecialist.com

 

Aanbieding: Speciaal voor OOG VOOR AFRIKA lezers bieden wij een gratis upgrade naar een Platinum accommodatie in de Serengeti! Interesse? Dan kun je dit aangeven bij de aanvraag van een vrijblijvende offerte!