Met het thema bucketlist in ons achterhoofd, was het niet moeilijk om voor de komende OOG twee nieuwe columnisten en Afrika-experts aan ons te binden.
De eerste die in editie 13 gaat verschijnen is Willem Bakhuys Roozeboom als onze man uit Botswana. Willem leefde en leeft zijn droom en schreef over zijn fascinerende en jaloersmakende avonturen in de Afrikaanse bush in 2014 het fascinerende boek Your Run, you die:). We interviewden hem daarover in OOG VOOR AFRIKA 01-2015. Vanaf half maart is hij lodge manager bij Limpopo Lipadi in het Botswaanse Tuliblock. Hij neemt ons in elk nummer van OOG VOOR AFRIKA mee naar zijn herinneringen en nieuwe avonturen in Afrika. Welkom Willem!

TROMGEROFFEL: In nummer 13 verwelkomen we nóg een nieuwe columnist aan boord van OOG VOOR AFRIKA: Annekim wordt onze vrouw uit Zambia.
Annekim wie? Trouwe OOG lezers kennen haar als de winnares van onze fotowedstrijd Ik droom van Afrika in 2014. Haar winnende foto was een neushoorn met jong, een foto vol hoop. Annekim won een verblijf in Sefapane en schreef daar een blog over, dat je kunt vinden op onze website.
Kijkend naar BOER ZOEKT VROUW, zagen we een bekend gezicht. Die wildlife vet uit Zambia die het hart van boer Marc probeert te veroveren … Is dat niet … Ja, dat is ‘onze’ Annekim. En zij gaat na de ontknoping van BOER ZOEKT VROUW voortaan in OOG haar avonturen in Zambia met ons delen. Nog even geduld, maar wat een leuk vooruitzicht.

Annekim