De gezondheidszorg in Zuid-Afrika is zeker in de townships ver te zoeken. Bewoners hebben geen idee hoe ze ziektes kunnen voorkomen. Die basis wil Health Promoters geven door workshops te organiseren zodat, les 1: een goede hygiëne, voor iedereen duidelijk en bereikbaar is.

Health Promoters heeft verschillende ambassadeurs zoals Mariska van Kolck, Kenneth Herdigein, Klaas Wilting en ook maatpakkenspecialist Edgar Nijdam die op de bres staan voor het recht voor eenieder op gezondsheideducatie. Edgar Nijdam ontwikkelde speciaal voor Health Promoters een met de hand gemaakte schoen in de kleuren van de Zuid-Afrikaanse vlag. Een percentage van de opbrengst van deze Walk4Health-schoen gaat naar Health Promoters.

“Uitzonderlijk initiatief waar ik graag mijn handtekening onder zet.
Want gezondheid gaat voor alles!”
Mariska van Kolck

Project Walk4Health
Naast de Walk4Health-schoen zijn er ook plannen om een daadwerkelijke Walk4Health te organiseren; een wandelevenement in het hart van Nederland. Dit laatste staat gepland voor 2018 en ook via deze website houden we je daarvan op de hoogte.

Bestel nu de Limited Edition zomersneaker en draag bij aan Health Promoters en de gezondheid in Zuid-Afrika.

 

Deze schoen:

•  is sportief en goed te combineren onder een witte broek, een jeans of een bermuda.

•  is te bestellen vanaf maat 39 tot en met 46.

•  wordt met de hand gemaakt.

•  heeft doordat hij met de hand gemaakt wordt een levertijd van 8 weken.

•  kost € 99,- exclusief verzendkosten. Daarnaast ontvang je nog een waardebon van € 50,=* te besteden in de winkel van Edgar N.

Bestel direct via www.walk4health.nl