Modern en kleurrijk ingerichte luxe glampingtenten op de mooiste plekjes in Zuid-Afrika. De camps waar tussen de 5 en 12 tenten staan, bevinden zich in natuurreservaten en op werkende boerderijen. Natuur, wildlife, maar ook adventure en lokale producten van het land, de meeste camps hebben het allemaal in de buurt. Zo is er een camp op een protea- en wijnboerderij in Stanford (naast Hermanus), je kan glampen aan de Breede Rivier, tussen de canolavelden in Swellendam, verblijven in de door melkkoeien begraasde heuveltoppen in Plettenberg Bay, alles leren van een echte werkende struisvogel boerderij in Oudtshoorn, en dan is er nog ons schitterende camp in Pat Busch Nature reserve in Robertson. Het nieuwste camp is op 1 juli geopend in Hazyview, dichtbij Kruger National Park en de Panorama Route.

Alle tenten zijn geschikt voor families en hebben 2 slaapkamers, een kleine keuken en badkamer, en een kachel voor de koudere winteravonden. Alle luxe van een eigen huisje maar met de romantiek van canvas. Boek nu je eigen Africamps avontuur op www.africamps.com

Aanbieding: Ontvang een korting van R 500 bij een verblijf van 2 nachten (op basis van selfcatering, niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of lastminute prijzen), voeg #OogVoorAfrika toe onder ‘notes’ bij je online boeking.