Heel veel safari, de Victoria watervallen en rijden per 4WD: deze avontuurlijk reis neemt je mee door de bush van Zimbabwe, Botswana en Namibië.

Safari vormt de rode draad van de reis, afgewisseld met de (water)avonturen rond Vic Falls, een sleep-out op de zoutpannen, rijden op een quad en het bezoeken van lokale dorpjes. Landschappelijk wissel je van (Kalahari)zand naar water. En dat is spannend, want waar water is, zie je (uiteindelijk) wild.

Je rijdt safari’s in Hwange National Park, maakt bootsafari’s op de Chobe rivier (olifanten!), gaat op jeepsafari in Moremi Game Reserve en maakt combinaties van wandel-, jeep, mokoro en bootsafari in parken met minder bekende namen.

Tussen de safari’s door bieden de Victoria Falls talloze activiteiten aan, van canopy tot een helikoptervlucht. Als je op zoek bent naar avontuur kun je kanovaren of wildwaterraften op de Zambezi, bungyjumpen óf op Livingstone Island het water naar beneden zien storten (spectaculair!). Slapen op de Makgadikgadi zoutpannen onder de sterrenhemel is nog zo’n magische ervaring die je nooit zult vergeten.

Alle info vind je op:

https://www.gemsbok.nl/de-reizen/zimbabwe/journey-through-the-bush/

Boek deze reis onder vermelding van OOG en u krijgt een jeep/boot combisafari in Linyanti van ons cadeau ter waarde van € 70,- p.p.