Ondersteun het luipaard–hyena research van Stichting Timbo Afrika en beleef een uniek avontuur in de wildernis van Botswana. Onder begeleiding van een van Afrika’s beste gidsen ga je intensief luipaard, hyena en olifanten volgen, naast natuurlijk het gebruikelijke wild. Je verblijft in de prachtige luxe tented accommodatie van Koro River Camp, maar daarnaast kunnen de echte explorers ook indien gewenst buiten onder de sterrenhemel slapen. Alle inkomsten komen ten goede aan de Stichting Timbo Afrika ten behoeve van natuurbehoud, research en anti-poaching.

De Explorer Experience bestaat uit een verblijf van 4 of 5 nachten in het Koro River Camp in het Central Tuli Block in Botswana, gelegen aan de majestueuze Limpopo River. Elke ochtend ga je vroeg op pad met de gids en afhankelijk van welke sporen opgepikt worden volg je deze of te voet of per game viewer. Op het heetst van de dag word je teruggebracht naar je luxe accommodatie waar je heerlijk bij kunt komen van de inspanningen en genieten van de high tea voordat je aan het eind van de middag weer op pad gaat. Omdat luipaard en hyena nocturnal zijn worden er ook nacht drives gemaakt. Voor het volledige programma, neem  kun je contact met ons opnemen via: info@the-africa-experience.com of +27-823164363. www.the-africa-experience.com

Exclusief voor OOG VOOR AFRIKA: Explorer Experience: € 1800 voor 4 nachten, € 2200 voor 5 nachten. Volledig inclusief, exclusief vluchten.

Koro River Camp, Botswana