Altijd al een keer willen verblijven in een luxe maar betaalbaar vakantiehuis met privé zwembad, op een eigen wildreservaat met giraffen en zebra’s om je heen?

Vlakbij het Krugerpark, de Panoramaroute en het dorpje Hoedspruit liggen de vakantiehuizen van Homes of Africa. Gelegen op het omheinde Zandspruit Estate kun je zelfstandig Zuid-Afrika ervaren in je eigen tempo. Wandelend, fietsend, hardlopend of met de auto, vanuit je eigen privé villa rijd je zo de Zuid-Afrikaanse bush in.

Bij aankomst wachten onze hosts jullie op en begeleiden je naar de villa. Eenmaal aangekomen staat er speciaal voor OOG VOOR AFRIKA-klanten een heerlijke fles Zuid-Afrikaanse wijn klaar waar je van kunt genieten in het zwembad, op de veranda of bij het kampvuur in de boma.

Ontdek zelfstandig of onder begeleiding het Krugerpark, rijd de Panoramaroute, ervaar Zuid-Afrika vanuit de lucht of te paard, geniet van game drives in Big 5 reserves, ga heerlijk uit eten bij de talloze restaurants van Hoedspruit, sla een balletje op de golfbanen in de buurt of bezoek een van de verschillende dierenopvangcentra in de omgeving. Onze hosts kunnen je overal mee helpen en boeken de activiteiten die je wenst.

Kortom, een bezoek aan de vakantiehuizen – die allemaal eigendom zijn van Nederlandse en Belgische eigenaren – van Homes of Africa is een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Zandspruit Bush & Aero Estate was decor voor de Netflix kerstfilm Holiday in the Wild . Gedurende een aantal dagen verbleven Kristin (Sex & The City) Davis, Rob Lowe, diens zoon John Owen en de filmcrew in de villa’s van Homes of Africa. Hoe bijzonder is dat…

Meer informatie over Homes of Africa en de vakantiehuizen: https://homesofafrica.com/nl/ of stuur een mailtje naar: info@homesofafrica.com.